Lördag!

äntligen har man kommit hem.. har vart och jobbat i dag.. första dagen sen januari.. de va rätt skönt på ett sätt, men sååå tråkigt jobb.. gör garageportar :P blää

menmen.. var ju en kortdag och jobbade med min käre pojk och Kristian så de va rätt ok iallafall..

Peter slutar kl 13 då ska vi bara ta en dusch å åka till Maritza och Bosse,
de skulle bjuda oss på mat. sen ska vi åka vidare till Lysekil.. ska titta in en sväng hos Sandra, Chickos gamla ägare :D de har oxå en bebis, fast lite äldre, 7månader är lille Melvin som han heter, sist vi va där var han bara 3veckor och Lova var ju inte född ännu, så de ska bli kul att träffa dom igen :D
Chicko tycker nog oxå de ska bli kul..

Ne nu ska jag nog ta å diska lite napplaskor och plockla lite innan älsklingen kommer hem..

ha de bra alla..
pöss å köss
//Lina

Älskar Lova å Peter

Långpromenad..

haloo alihop..
igår tog jag en lång härlig morgonpromenad efter träningen.. sen slappade jag tills Peter kom hem.. då tog vi en till långpromenad.. vi gick upp till Tråvad och handlade lite, bröd å så. sen gick vi hem en svängtill mamma och pappa..

senare på kvällen åt vi lite mat och satt å prata lite.. om vad vi ska göra i helgen och så..

Idag tog jag och lLova sovmorgon.. skulle egentligen åkt på babysim.. men när klockan ringde på morgonen fick ja en sur blick av Lova som sen vände sig om och somnade igen.. ja gjorde desamma..

när vi sen gick upp vid 11 va Lova hungrig.. efter hon hade ätit tog vi en promenad upp till tråvad och åt lunch med Peter..

de va aöllt änsålänge..

älskar min Petre och Lova
//Lina

Söndag, måndag, tisdag!

söndagen va full fart på.. va på kalas hos min käre mor och far, vi firade min mamma, min syster och min bror.. smidigt att slå ihop kalasen så..

det var trevligt att träffa alla släktingar å umgås med en jättegod smörgåstårta till middag.. mmm

måndagen va ganska lugn jag åkte till karro en sväng, vi tog en lunch på nordpolen å satt å tjöta lite.. sen tog vi en promenad runt vara, tänkte sätta oss i parklen men de går ju inte, e ju full av stinjkande alkisar.. får ju rysningar när man går förbi med barnvagnen dessutom.. uuu..

Idag har jag tyagit en slappardag, efter ja tränat tog ja en långpromenad me Chicko och Lova sen städade jag lite och åt frukost.. de va typ de jag gjorde innan min pojke kom hem från jobbet... snart ska jag laga lite go kvällsmat-kyckling, nu ska jag ut och klippa gräset, min tur idag då, fast rätt skönt å sitta där å bara styra å tänka sig bort nån annanstans ett tag..

hmm.. de blev lite flummigt skrivet.. menmen..
Ha de bäst alla
//Lina

Älskar dej Peter å vår Lova <3

Lördag!

Inatt sov jag på soffan... sambon å Lova snarkade ikapp!

när vi vaknat till och gjort oss iordning litte granna tog vi in en snabbtitt hos Tina å Kristian.. skulle velat vart där en lite längre stund.. men vi va tvugnas att åka till vara trä å köpa murbruk, måste smeta på lite i källaren..

Nu har jag vart jätteflitig och storstädat hela källaren... åååo göud vao fajnt deu bleuv..

Fredag!

Idag har jag tagit en långpromenad med Chicko och Lova.. efter jag tagit mitt dagliga en timmes pass pilates, mötte syrran på vägen, hon red barbacka på sin häst, så hon följde med resten av promenaden.. gick hem till min kära mor och far, men dom jobbade. där va mormor istället å storstädade.. överenergisk som hon är..

"-Oj va mycket damm ja har hittat! å mattorna har ja hängt å så har jag massor med mat med mej, så du kan ju äta här!"

Så jag å Lova stannade på en jättegod lunch.. sen kom mamma hem från jobbet men då var jag tvungen att gå hem för vi skulle bjuda Maritza och Bosse på kvällsmat senare..

När dom kom var pojken min fortfarande i skövde med Kristian, de skulle till skroten och biltema.. men de var snart hemma igen.. Kristian å bosse hjälpte oss att byta ut några takpannor på huset å garaget som var spruckna sen kom de tillslut in och åt..

Jag hade lagat hemmagjord potatisgratäng med fläskfilé och stekta kantareller.. mmm  mumsigt va de!


Nu är ja proppmätt, Bosse och Maritza har åkt hem och Kristian och Peter är framme io Vara för att köpa cigg..

Nu ska jag gosa lite med min kära dotter sen ta en ducsh å bädda ner mej med peter framför en bra film..

pöss på er alla
//Lina

Babysim!

I morse drog jag, Lova och mamma till badet i Kvänum på babysim.. det var andra gången idag och Lova verkar älska att pålaska runt i de varma bassängvattnet..

Vi dök två ggr och Lova var jätteduktig.. hon blev väldigt chockad första dyket, men andra gången gick de bra.. :)

Vi ska fortsätta bada nu varje torsdag sen börjag babysimskolan v44.. de ska bli roligt tycker både jag å Lova.. eftersom jag börjar jobba 17 november kommer pappa Peter vara med halva sista delen av kursen de tycker han ska bli jättekul :D



Idag åt Lova gröt för andra gången.. hon satt där i sin hokuspokus-stol och smaskade i sig en tesked.. å en till.. mmmm va gott det är med gröt :D

Älskar våran Lova

//Lina

Skönt väder..

Nu har man precis kommit in efter en promenad och en härlig ridtur.. perfekt väder för det.. va ett tag sedan jag red nu eftersom jag fick skicka min stackars Lilleman på slakt för två veckor sedan :( de va inte lätt.. men de va de bästa både för han och alla andra.. eftersom han var väldigt speciell och i klass med Houdini.. :/

 <-- Mr Moon Man "Lilleman"

 Idag kom jag iallafall upp i sadeln igen.. på min gamle vän Duvan.. de va göörskönt å ta en tur i skogen, syrran och en kompis va med oxå på deras hästar..
 Drog ett rejs i full galopp.. de va lolit  ;P

Men saknar allt min lilla Houdini fast att han kunde va en riktig buse ibland.. för de mesta! stog med i tidningen för ett tag sen när han hade vart å sprungit ett race på vägen.. :S

Städdag!

Skönt.. nu har jag dammat, dammsugit och skurat golven i hela huset.. känns så himla fräscht nu :D
jag känner mej mindre fräsch.. ska ta en lång varm dusch så fort lillan somnat..
hon e förresten på strålande humör idag.. ligger å e helnöjd på sin fårfäll under babygymet å tränar på att stoppa in sakerna i munnen.. helst hela gymmet..
;-)

Prinssessan fick smaka på gröt för första gången idag.. de va mumsigt tyckte hon.. så nu ska vi försöka ersätta ett mål välling med den goda majs- havregröten så småningom.. ska bli kul när hon börjar äta riktig mat.. men oj va fort de går..

nu ska ja leka lite med Lova sen ska jag ta den där efterlängtade duschen å bädda ner mej på soffan tills älsklingen kommer hem från jobbet.. 

ha de gott alla.. 
kramar //Lina

 

nytt i garderoben!

Härlig dag..

vart på BVC me prinsessan idag å hon ligger perfekt i kurvan.. redan 6775g.. de går så himla fort..
känns som de va igår man fick plusset påstickan jöö!

å nu ligger hon här i mamsingens knä å kollar när hon bloggar.. ;P

Lova är de bästa vi har.. älsklingen å jag :D



Va på överby med Tina å Melvin idag å shoppade lite till mej å bebis.. två jättesöta pyjamaser och en body till Lova! Rosa såklart..

till mej hittade jag ett par snögga jeans, en tröja å en svart snygg skinnväska..
Skoexperten Tina hjälpte mej hitta ett par najsiga stövlar.. :D Tack Tina, e skitnöjd med dom :D


lite kort om denna dagen då!

pössa å kössa //Lina

älskar min Peter å vår bebis <3

Kom igång!

Nu har man suttit en dag framför bloggen och listat ut lite hur man gör..
får se om det här med blogging är något för mej.. de märks snart.. antingen blir de överfyllda sidor med onödigt vetande om min dag..

lr så tunnar de ut och jag hinner gå upp och ner kilon mellan varje inlägg?!

Tänkte prata lite om min träning.. har faktiskt gått riktigt bra.. men har faktiskt haft två syndarhelger på raken.. ajaj inte bra.. men de e lugnt fått ångest så de räcker och blir över för det.. då skärper man sig extra mkt på veckorna..
Har testat de mesta inom träning, fettförbränning och massa saker provat örter, piller å äckliga drinkar för att gå ner i vikt.. men de e bara att erkänna att det finns ingen genväg till ett sunt liv..

<-- 7de månaden

Pilates.. jag bestämde mej för att dra ner rejält på kolhydraterna och börja träna.. gick ju upp nästan 30kg av graviditeten.. nu 4 månader senare har jag 12kg kvar till startvikten.. men går gjärna ner ett par kilo extra..
så till alla piller, ört och nutrilett beroende.. släng skiten å börja träna.. fy satan va ja mår bra..

Pilates va det som funkade för mej.. mjuk träning som är bra för fettförbränningen och ger långa flexibla muskler.. bara att ta fram mattan och bollen innan frukost.. ta en timmes pilates och du kan me gott samvete ta en extra macka.. (grov då förståss)

jahaja.. va lite skrivsugen idag då..

kramar

Måndag!

En perfekt dag att starta sin nya blogg på :P
Idag har man försökt bränna bort helgens godheter och ätit en nyttig frukost!
Har funderat på vad man ska göra med denna dagen och veckan? idag e en sådan där dag som man inte behöver göra nått.. (förutom fettförbränningen då ;P) ska nog bara sitta framför tvn och leka med min underbara dotter idag.. kanske göra någon god mat och film när sambon kommer hem.. jag vet att det blir shopping en dag iaf ;P fick lite smått panik i helgen, skulle gå ut för första gången sen graviditeten, jag har inga kläder! det blir överby med Tina då :)


Helgen har vart kanon.. joopp kanon va de ja..
va barnlediga så vi tänkte oss en förfest för att sedan förflytta oss till kronan!
Först in på förfesten, förutom ja å sambon då, va Tina å kristian <-Ni e så Goooa ;P 
Sedan kom några kopisar från Gbg, Catrin och Nicke <- goa vänner!
 å nåra till..

Det gick ganska lugnt till hemma här de blev värre för vissa på invägen till kronan , Du vet nog vem du är ;P hehe,
 ganska lite folk men de tjocknade på till slut.. inte så många man kände igen, men igen har ju inte vart ute på ett år jöö!
men några old faces såg man allt!!

ja va ganska lagom kvällen igenom.. men min tur på "må dåligt humör" kom då på hemvägen! Gööött..
väl hemma bäddade vi ner Tina å Kristian på soffan å gick upp i goa sängen som bara ropade på mej hela vägen upp (för de va en lång väg upp för trappan den kvällen!) där somnade ja gott.

Hmm.. hade ju lovat hotellfrukost på morgonen.. men lite darrig och me illaluktande andedräkt... blev de pizza.. och sen drog ja å Tina å köpte godis.. som om de inte hade vart nog på kolhydrater redan.. ;P hehe

Tack iaf Tina å Kristian för en kanon helg! <-- de får vi göra om.. next--> oktoberfesten kanske?

Tack till min kära sambo och vår underbara dotter att ni finns!
Stora kramar å pössar
//Lina

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0